DAL Transport 
Voor elke uitdaging een oplossing !

Koeriersdienst DAL Transport.

Met onze ruime bestelbus en bakwagen bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om hun producten te laten afleveren bij hun klanten. Onze koeriersdienst is al beschikbaar vanaf €0.50 cent excl. btw per kilometer. De exacte kosten zijn altijd afhankelijk van een aantal factoren zoals: de omvang van de lading, de hoeveelheid werk tijdens het laden en lossen en de eisen die u stelt aan het transport. Wij zijn zowel beschikbaar voor zakelijke als particulieren opdrachten en wij bieden verschillende op maat gemaakte diensten.

Zo bieden wij ook  een mogelijkheid uw producten direct vanaf uw adres zonder over te laden uit te leveren bij uw klanten. Deze flexibele dienstverlening minimaliseert de kans op schade tijdens het transport van uw goederen. 

Wilt u een prijs indicatie hebben voor de door u geplande zending(en) neem dan contact op via het onderstaande formulier om een gerichte prijsopgave te ontvangen.

Wij geloven dat er voor elke transport uitdaging een passende oplossing bestaat en helpen u graag bij het vinden naar de juiste voor uw transport!

 


Transport oplossing nodig? DAL TRANSPORT. Voor elke transport uitdaging een oplossing. Koeriersdienst, Meubeltransport, vrachttaxi, spoedtransport, Charter. Check onze website voor meer info of neem direct contact met ons op.

Eenmalige zending.

DAL transport koeriersdiensten bied verschillende mogelijkheden voor een eenmalige zending. Dit kan over van alles gaan van een pallet met frisdrank tot een rolcontainers met vuile was of kantoor meubilair. Wij streven ernaar om u binnen 24- uur te voorzien met een passende prijsopgave voor uw zending. Na een akkoord op de prijs opgave gaan wij aan de slag met uw zending. Vaak lukt het ons om deze dezelfde week bij u af te halen en uit te leveren bij uw klant! DAL is ook gespecialiseerd in SPOED-LEVERING hierbij bieden wij de mogelijkheid om de levering binnen  24-uur te laten plaats vinden. Wilt u meer informatie over onze diensten met betrekking tot een éénmalige zending  neem contact op via het onderstaande formulier of bel ons even!

Duurzame zakelijke samenwerking. 

Onze koeriersdienst denkt graag mee met onze opdrachtgevers om zo een structurele transport oplossing te verzorgen en een duurzame samenwerking op te bouwen. Met onze ervaring in de transport wereld, zorgen wij ervoor dat we de zorgen rondom uw transport wegnemen daarnaast is onze koeriersdienst een snelle, betaalbare en betrouwbare manier om uw producten bij uw klant te krijgen. Het meedenken met de klant en onze service zorgen ervoor dat wij ons onderscheiden van de rest van de markt.

Bent u met uw bedrijf opzoek naar een snelle, betaalbare en betrouwbare distributie oplossing voor uw producten? Dan komen wij graag met u in contact om een passende oplossing te bespreken.  DAL Transport heeft inmiddels verschillende efficiënte distributie processen in samenwerking met zijn klanten kunnen inrichten en streeft naar nog meer nieuwe duurzame samenwerkingen in 2021. Daarnaast zijn DAL 2 (onze bestelbus) en DAL 3 (onze bakwagen) nog beschikbaar als uw vervoerder! Zo kunnen wij in overleg op vaste dagen voor u, uw producten uitrijden.

Onze bakwagen en bestelbus zijn met name actief in de  Bollenstreek, Schiphol regio maar, door onze routes zijn wij ook regelmatig te vinden in de omgeving van Zwolle en Brabant. Nieuwschierig geworden? neem dan gauw contact op!

Eigen bus tot uw beschikking voor de distributie van uw goederen.

Heeft uw bedrijf een enorme piek in de drukte en kunt u de productie wel aan maar wordt de logistiek steeds lastiger in te richten, dan bied DAL Transport ook de mogelijkheid om tijdelijk een bus en chauffeur aan u ter beschikking te stellen. Om zo tijdens de (tijdelijke) piek de zorgen om het transport voor u weg te nemen. Uiteraard begrijpen wij dat in dit soort gevallen een tijd bestek altijd lastig is vast te stellen is. Hierom is het ook mogelijk om de bus voor onbepaalde tijd in te zetten en helpen wij u uiteraard bij het maken van een planning en maken wij een schatting maken van de benodigde tijd.

De kosten voor een chauffeur inclusief de beschikking over een bakwagen met laadklep zijn afhankelijk van de werkzaamheden, de afstand en de tijd die er in het werk gaat zitten. Als u gebruik wilt maken van een chauffeur en bakwagen voor langere tijd. Hanteren wij een uurtarief, meer informatie over een uurtarief? Neem snel contact op voor meer informatie.